• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

amandelspijs maken

11 September, 2013 13:24
amandelspijs maken

voor ca. 5 personen

 

 

Het recept voor amandelspijs, is de basis voor de vulling van banket, gevulde koeken of gevulde speculaas.

 

Ingrediënten

200 gram gemalen amandelen, 200 gram fijne kristalsuiker, 1 ei, 1/2 citroen


Bereiden

1..Rasp de schil van de citroen
2..Klop het ei los
3..Meng de gemalen amandelen met de suiker
4..roer het ei en de geraspte schil van de citroen erdoorheen
5..Doe in een plastic zak en leg in de koelkast 
[laat als je er van af kan blijven,minstens 1 week liggen

 

Bron: tip van een klant van de Notenkoerier

Bietensalade met walnoten en geitenkaas Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas