• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

banaan cacaobrood met teffmeel

26 Mei, 2017 21:56
banaan cacaobrood met teffmeel

De notenkoerier is gaan experimenteren met een nieuwe variant van het populaire bananenbrood en ik moet zeggen, het expiriment is best goed gelukt en snel te maken. Dit recept is zowel geschikt als ontbijt of als verantwoord tussendoortje.

 Wat heb je nodig

  1. 100 gram teffmeel (amandelmeel mag ook)
  2. 3 eieren
  3. 3 bananen
  4. 50 gram havermout
  5. 3 eetlepels cacaopoeder
  6. Eventueel een lepel palmsuiker
  7. Walnoten voor de garneren
  8. rozijnen donker (eventueel een handje)


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Vul een cakeblik met bakpapier
  3. Meng de eieren- teffmeel- palmsuiker en bananen met een staafmixer (of nutri bullit) door elkaar
  4. schep de cacaopoeder, havermout en rozijnen door het mengsel heen
  5. Giet het mengsel  de vorm en leg een aantal walnoten als garneren op de bovenzijde
  6. Leg het mengsel voor 45 minuten in de oven en genieten maar.

 

Zoeteaardappelbrownie (kidsproof) Quinoa en bruine rijst: wat is gezonder en waar val je het meeste van af?

Reactie's

Wees de eerste die een reactie plaatst: