Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Gluten- en lactosevrije Truffels.

Ook wel is zin in een lekker en verantwoord tussendoortje?

Met dit recept maak je snel en eenvoudig 16 heerlijke Truffels.

En dat zonder geraffineerde suikers!

 .

Ingrediënten: 

 .

 .

Bereiding:

.

Maal de dadels en cranberry's 1 minuut in de keukenmachine tot er een bol ontstaat.

Voeg de helft van de cacaopoeder toe met de lijnzaadolie, pecannoten en kaneel.

Maal dit nog 30 seconden.

Verdeel het mengsel in 16 porties en rol er bolletjes van.

Leg ze vervolgens op een bordje en zet ze voor 30 minuten afgedekt in de koelkast.

Strooi dan de rest van de cacaopoeder op een bord en rol de bolletjes erdoor totdat ze helemaal bedekt zijn.

.

De Truffels zijn afgedekt in de koelkast minimaal 1 week te bewaren.

Eetsmakelijk!

 

 

 

Vorige Volgende

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Titel
Reactie