Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

In 10 stappen naar overheerlijke appelflappen!

Weinig tijd en toch een zelfgemaakte heerlijke appelflap, lees dan nu verder.....

In 10 stappen naar overheerlijke appelflappen!

 

 

Appelflappen met honing

Nodig:

1 pakje bladerdeeg (diepvries)
 4 appels

1 uitgeperste citroen

Rozijnen (hoeveelheid naar smaak) verkrijgbaar bij De Notenkoerier


Kaneel2 eetlepels honing

Snufje zout

1 ei

Bereiding:
1)  Verwarm de oven voor op 200 graden.
2) Haal 6 plakjes bladerdeeg uit de verpakking om te ontdooien.
3) Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes.
4) Voeg 2 eetlepels honing en het uitgeperste citroensap toe aan de appelstukjes.
5) Meng 1 eetlepel kaneel en een snufje zout door de appelstukjes.
6) Leg een lepel appelmix met daarop rozijnen op een plakje bladerdeeg en vouw dubbel.
7) Druk de randjes goed aan met een vork.
8)Smeer de bovenkant van de appelflap in met een beetje rauw ei.
9)Zet de appelflappen 20 minuten in de oven.
10) Laten afkoelen!

 Eet smakelijk!

Agne
s

Vorige Volgende

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Titel
Reactie