• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
  • Voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Notentortelloni met ricotta

11 September, 2013 12:36
Notentortelloni met ricotta
bereiden 9 min

Voor 4 personen

 

Ingrediënten

  • 2 bakken tortelloni con formaggio e noci (pasta, a 250 g, koelvers)
  • 1 kleine bloemkool (ca. 700 g), in kleine roosjes
  • 350 g broccoli, in kleine roosjes
  • 150 g ricotta (verse kaas, bakje 250 g)
  • 1 bekertje slagroom (125 ml)
  • Walnoten (60 g), grof gebroken

 

Bereiden

Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar in 4 min. Kook ondertussen de bloemkool en de broccoli samen in weinig water met zout in 2 min. beetgaar. Giet de groenten af en vang een half kopje kookvocht op. Verdeel de ricotta in kleine stukjes. Verwarm de slagroom en de ricotta in een steelpan op laag vuur. Laat de kaas smelten en breng op smaak met peper. Voeg het kookvocht van de groenten toe als de saus te dik wordt. Giet de tortelloni af en verdeel over 4 diepe borden. Schep de groenten en de kaassaus erbij en bestrooi met de walnoten.

 

BronAllerhande 10 2009

Bevat Energie 660 kcal- Eiwit 27 g- Vet 31 g- Koolhydraten 65 g (per eenpersoonsportie)

Gegratineerde bietjes, noten en geitenkaas Gele paprika met zoete notenvulling