• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
  • Voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Pasta met notenroomsaus

11 September, 2013 12:26
Pasta met notenroomsaus

bereiden 20 min

voor 4 personen

 

Ingrediënten

  • 300 g schelpjespasta
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rode uien
  • 3 eetlepels olie
  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 150 g gemengde noten (bakje a 175 g)
  • 1 pakje room culinair (200 ml)
  • 150 g Danish blue (blauwaderkaas)

Bereiden

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Knoflook en uien pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Knoflook en ui glazig fruiten. Champignons schoonborstelen, snijden en 2 min. meebakken. Noten grof hakken. Room Culinair en noten aan ui en champignons toevoegen en verwarmen. Kaas verkruimelen en in saus laten smelten. Pasta serveren met noten-roomsaus. Lekker met een tomatensalade met verse basilicum.

 

Bron Receptkaarten week 50-51 2005

Bevat Energie 820 kcal- Eiwit 28 g- Vet 50 g- Koolhydraten 63 g (per eenpersoonsportie)

preitaart met walnoten Kaas-notenragout