• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
  • Voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Boekweitbrood met hennepzaad en pitten

4 November, 2015 10:08
Boekweitbrood met hennepzaad en pitten

Vorige week vroeg een van onze klanten om een recept voor een brood met hennepzaad. Wij dachten, dat klinkt interessant daarom voor iedereen die dit ook eens wil proberen, dit anders dan anders recept.

We noemen dit recept Boekweitbrood met hennepzaad en pitten en hebben onze inspiratie op de website http://www.puurhomemade.nl vandaan.

 

Ingredienten

 

 

Bereiding

  1. Doe de meelsoorten en de gist in de keukenmachine en giet het water er bij.
  2. Laat het mengsel draaien tot het mooi glad is geworden
  3. Roer de zonnebloempitten en het lijnzaad er doorheen
  4. Smeer het bakblik in met beetje kokosolie en strooi wat zonnebloempitten door de bakvorm.
  5. Voeg vervolgens het deeg toe aan de bakvorm
  6. Zet het deeg te rijzen met plastic folie erover en dek het af met een vochtige theedoek. Laat min 45 min tot een uur rijzen.
  7. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  8. Plaats het brood na een uur in het midden van de oven en bak het in 45 min gaar. Let op, houd het brood ten alle tijden in de gaten. Als je denkt dat het brood al klaar is (te donker wordt) haal het er dan eventueel
  • .

 

 

Gezonde bounty’s Hoe bij mij Coeliakie ontdekt werd.

Reactie's

Wees de eerste die een reactie plaatst:
COMMENT_LOGIN