• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Chocolade-pecankoekjes

11 September, 2013 13:04
Chocolade-pecankoekjes

bereiden 15 min, wachten 20 min

25 stuks

 

 

Ingrediënten

  • 150 g boter, gesmolten
  • 100 g rietsuiker
  • 1 ei, losgeklopt
  • 1/2 tl nootmuskaat
  • 1 el cacaopoeder
  • 125 g zelfrijzend bakmeel
  • 50 g extra pure chocolade, grof gehakt
  • 55 gram pecannoten

Materialen

Bakpapier

 

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de boter met de suiker en klop het ei erdoor. Voeg de nootmuskaat, cacaopoeder, het bakmeel en een mespunt zout toe en meng tot een soepel beslag. Schep de chocolade erdoor.

2. Leg met behulp van 2 eetlepels 25 bergjes beslag ter grootte van een walnoot op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor 3 cm afstand tussen de bergjes en druk boven op elk bergje een pecannoot. 3. Bak de koekjes in de oven in ca. 20 min. gaar.


Bron Allerhande 2 2008

Bevat Energie 110 kcal- Eiwit 1 g- Vet 8 g- Koolhydraten 9 g (per stuk)

Walnoot pruimenkoek Mazarisino