• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

11 September, 2013 11:21
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

bereiden 15 min

Voor 6 personen

 

Ingrediënten

  • 30 g hazelnoten, grofgehakt
  • 30 g amandelen, grofgehakt
  • 30 g pompoenpitten
  • 50 g havermout
  • 2 bakjes verse meloensalade (a 400 g)
  • 500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)


Bereiden

Hak de hazelnoten en amandelen grof.

Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin. Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover. Lekker met honing.

 

BronAllerhande 4 2007

Quinoa met noten en bessen Broodkrans gevuld met zuidvruchten