• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas

11 September, 2013 13:21
Tarte Tatin van vijgen, port en geitenkaas
In 30 minuten klaar

 voor 4  personen

 

Ingrediënten

 

Bereiden

 Laat de suiker in de port smelten in een kleine koekenpan (10 cm Ø). Leg hierin de vijgen. Laat op laag vuur karameliseren. Rol het deeg uit en bedek de vijgen hiermee. Prik er gaatjes in om lucht en vocht te laten ontsnappen. Bak de Tarte Tatin 15 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm en keer de vijgentaart dan om. Verkruimel de geitenkaas erover.

 

 

 

Bron: http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/nagerechten/tarte-tatin-van-vijgen-port-en-geitenkaas-22875.html

amandelspijs maken Dadel cake met walnoten