Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Glutenvrije eierkoeken met cranberry’s.

unnamed-7.jpg

Afgelopen weekend heb ik deze eierkoeken gemaakt.

Ik vond ze erg lekker en wil daarom graag dit recept met jullie delen.

 

 Bereidingstijd:

30minuten.

 

Ingrediënten:

  • 4 eieren.
  • 4-6 eetlepels honing (of agavesiroop).
  • rasp van 1 citroen.
  • 200 gram amandelmeel.
  • 1 theelepel bakpoeder.
  • snufje zout.
  • 2 handjes vol gedroogde cranberry's.

 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Bedek een bakplaat (of twee) met bakpapier.
  2. Klop de eieren, honing en citroenrasp in ongeveer 5 minuten luchtig en schuimig met de mixer.
  3. Meng de amandelmeel, bakpoeder en zout en schep het dan voorzichtig door het eimengsel.
  4. Roer met een spatel door tot het net gemengd is en schep vervolgens de cranberry's erdoor.
  5. Schep met een lepel ongeveer 10 hoopjes beslag op de bakplaat en strijk ze iets glad.
  6. Bak de eierkoeken in 12-14 minuten licht goudbruin.

 

Tip:

Laat de eierkoeken eerst afkoelen zo haal je ze makkelijker van de bakplaat af.

Vorige Volgende

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Titel
Reactie