Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Havermoutkoekjes met banaan

haverkoekjes.jpg
Onderstaand een recept voor ca. 12 bananen haversmoutkoekjes:

Ingrediënten
  • 2 rijpe bananen
  • 100 gram havermout
  • 1 el bloemenhoning
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel cacao-nibs (brokjes rauwe cacao) of rozijnen

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 gr.
Meng de bananen, havermout, honing en kaneel in de keukenmachine of blender. Lepel de rozijnen en of cacao-nibs er ook door.
Maak met twee lepels of een ijslepel balletjes van het beslag en leg deze met enige tussenruimte op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Zet de bakplaat 20 minuten in de oven. Haal de bakplaat na 20 minuten uit de oven en laat de koekjes afkoelen op een rooster.
lekker krokant van buiten en zacht van binnen. smullen maar!
Vorige Volgende

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Titel
Reactie