Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Glutenvrij bananenbrood

bananenbrood.jpg

De komende periode zullen wij meer focus gaan leggen op glutenvrije producten, recepten en natuurlijke blogs van onze Lilian.

Heb je nog een glutenvrij product wat je graag bij ons in het assortiment zou willen zien, dan horen wij dat graag.

Voor deze week het welbekende bananenbrood in de glutenvrije variant

Ingrediënten 

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe alle ingrediënten, (behalve de dadels en noten), in een keukenmachine tot er een glas beslag ontstaat.
  3. Meng de noten en dadels door het beslag.
  4. Vet een cakevorm in met een beetje kokosvet of boter (of gebruik bakpapier)
  5. Schenk het beslag in de vorm en zet weg in de oven voor 30 tot 40 minuten.
 
 
Even laten afkoelen en smullen maar
 
Tip: vries het banenbrood in portieverpakkingen in, zo kun je er langer van genieten.
Vorige Volgende

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Plaats een reactie

Naam
E-mailadres
Titel
Reactie