• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
  • Voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Glutenvrij bananenbrood

22 September, 2016 21:19
Glutenvrij bananenbrood

De komende periode zullen wij meer focus gaan leggen op glutenvrije producten, recepten en natuurlijke blogs van onze Lilian.

Heb je nog een glutenvrij product wat je graag bij ons in het assortiment zou willen zien, dan horen wij dat graag.

Voor deze week het welbekende bananenbrood in de glutenvrije variant

Ingrediënten 

  • 150 gram boekweitmeel of amandelmeel (indien je van luchtiger brood houd)
  • 3 middelgrote bananen
  • 3 eieren
  • 1,5 el bakpoeder
  • 2 el palmsuiker
  • 1 el kaneel
  • Snufje zout
  • 1 tl kokosvet om de vorm mee in te vetten
  • een hand ongezouten noten
  • een stuk of 6 grote dadels, ontpit
  • 1 eetlepel cacaopoeder (kan ook zonder)

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe alle ingrediënten, (behalve de dadels en noten), in een keukenmachine tot er een glas beslag ontstaat.
  3. Meng de noten en dadels door het beslag.
  4. Vet een cakevorm in met een beetje kokosvet of boter (of gebruik bakpapier)
  5. Schenk het beslag in de vorm en zet weg in de oven voor 30 tot 40 minuten.
Even laten afkoelen en smullen maar
Tip: vries het banenbrood in portieverpakkingen in, zo kun je er langer van genieten.
Voedzame muffins by Joyce Spirulina ananas smoothie

Reactie's

Wees de eerste die een reactie plaatst:
COMMENT_LOGIN