• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
  • Voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Glutenvrije pizzabodem

21 April, 2017 14:34
Glutenvrije pizzabodem

Pizza, wie lust dit nou niet. Anno 2017 waar mensen zich bezig houden met gezond en gevarieerd eten, bedachten wij dit lekkere en gezonde pizza recept:"

De pizzabodem wordt gemaakt van Topiocameel, (glutenvrij) en kokosmeel.

Wat heb je nodig voor 1 pizza?

Voor de bodem

Voor de topping

  • tomatensaus (eventueel gemaakt van verse tomaten in de blender)
  • stukjes tomaat (cherry of roma)
  • Overige topping naar keuze zoals salami, tonijn, ananas, ham, kaas
  • verse  basilicum
  • versgemalen peper om de pizza op smaak te brengen.

 

Bereiding van de Pizzabodem

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Meng het meel met zout in een grote kom en giet hier wat oliefolie en warm water bij. Meng het geheel vervolgens
  3. Voef het ei toe en blijf roere tot een glad deeg. Let op, indien het meel te dun is kun je na een aantal minuten extra kokosmeel toevoegen.
  4.  Wanneer je een bal van het deeg kunt rollen is het tijd om het deeg uit de rollen op een bakplaat.
  5. Voef vervolgens de pastasaus en de topping toe.
  6. Bak de pizza in ca 13-15 minuten gaar.

 

Eet smakelijk

Quinoa en bruine rijst: wat is gezonder en waar val je het meeste van af? Paasontbijt- Pannenkoek met noten

Reactie's

Wees de eerste die een reactie plaatst:
COMMENT_LOGIN