Onze biologische Agave siroop is heerlijk zoet en mild van smaak. Perfect in je yoghurt met granola of muesli, voor over de pannenkoeken of door de thee. Je kunt er alle kanten mee op!
Agave siroop wordt gemaakt van de nectar uit de kern van de blauwe agave plant (Agave tequilana). De zoete kern van deze Mexicaanse vetplant wort geperst tot sap en vervolgens gefilterd en ingedikt zodat er een siroop ontstaat. Agavesiroop is volledig plantaardig en daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Agave siroop kan je op dezelfde manier gebruiken als bijvoorbeeld suiker en honing. Agave siroop lost goed op, waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken in koude en warme dranken, zoals koffie, thee of smoothies. Daarnaast is de zoete siroop heerlijk over de pannenkoeken of door je yoghurt of pap. Agave siroop is ook ideaal om te gebruiken in zelfgemaakte baksels of desserts. Tip: Probeer bijvoorbeeld eens de heerlijke combinatie van yoghurt, agavesiroop en walnoten!
Ingrediënten: Agave siroop (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Mexico
Allergenen: geen
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1256 kJ / 300 kcal | |
Vet | 0,0 g | |
- waarvan verzadigd | 0,0 g | |
Koolhydraten | 75,0 g | |
- waarvan suikers | 75,0 g | |
Voedingsvezels | < 1,0g | |
Eiwitten | 0,0 g | |
Zout | 0,0 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)