• Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis verzending vanaf €65 in België
Winkelwagen
€ 0,00
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Peer gevuld met zachte gorgonzolamousse en pecannoten

21 December, 2013 12:14
Peer gevuld met zachte gorgonzolamousse en pecannoten

Nagerecht (heel erg leuk voor de kerstdagen)


Bereidingstijd: 10-20 min

 


Ingrediënten:

4 personen

100 g gorgonzola
100 g mascarpone
2 eetlepels gembersiroop
½ uitgeperste citroen
2 flinke handperen (B.v. Dazzling Gold)
50 g pecannoten 
Extra nodig: een spuitzak met kartelmond

 


Voorbereiding:
Roer in een kom de gorgonzola met de mascarpone tot een egale mousse. Meng de gembersiroop en de helft van het citroensap erdoor en schep de mousse in een spuitzak met een kartelmond.

 


Bereiding:
Schil de peren en halveer ze in de lengte. Bestrijk de halve peren licht met het overige citroensap om verkleuring te voorkomen. Verwijder de klokhuizen zodat er in elke halve peer een kuiltje ontstaat en spuit in elk kuiltje een mooie rozet gorgonzolamousse. Verdeel de peren over 4 bordjes en garneer elke peer met pecannoten.


Eet smakelijk!

Agnes


Gezonde bounty’s Alles wat je wil weten over peren met een lekker nagerecht met peren voor de feestdagen!

Reactie's

Wees de eerste die een reactie plaatst: